Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
Počet vín v nakupním košíku: 0 ks Počet vín v nakupním košíku: 1 ks
Historie vinařství sa začala psát v roce 2003, kdy se zrodilo rozhodnutí, že z dědictví předků vybuduje rodinnou usedlost. Dnešní stav s celkem 12 hektary vinohradů a jedním novým sklípkem dosáhli za 6 roků. Při pěstování hroznů se řídí filozofií návratu k přírodě, práce v souladu s přírodou a nepromrháním jejich zásob. Ve vinohradě uplatňuje pravidla ekologického pěstování. Cílem je vybudovat biodynamické hospodářství a co nevyšší harmónie s přírodou. Jeho prací určují dva důležité principy: tradice a přirozenost . Co to znamená v praxi ? Většina vín podle tradiční výroby kvasí a dozrává v dubových sudech, dle možností co nejdéle. Do fermentace a vývoje vína nezasahuje, nechává to na přírodě, je jen pozorovatelem probíhajících procesů. Jediným zásahem při výrobě vína je jeho mírné siření před lahvováním, respektíve v některých nutných případech i filtrace. V minulých létech ve větším objemu začal vyrábět vína kvašené na slupkách, lahvováné bez filtrace a přidané síry , toto považuje za naplnění cílů přirozené výroby vína .
+420 608 700 099
+420 608 741 110